Beskyt dine adgangskoder og følsomme oplysninger

Kaspersky Protection-browserudvidelsen hjælper dig med at styrke dine adgangskoder og beskytte dine følsomme oplysninger. Som standard finder udvidelsen ens adgangskoder, kontrollerer styrken af dine adgangskoder og sikkerheden for dine webstedskonti og tilbyder et skærmtastatur for at beskytte de adgangskoder, du indtaster i logonformularer.

Bemærk: Kaspersky-programmet overvåger ikke adgangskoder eller viser adgangskodeindstillinger, hvis du har en password manager installeret.

Slå registrering af ens adgangskoder fra/til

Slå kontrol af adgangskodestyrke fra/til

Som standard vises skærmtastaturet automatisk på skærmen, når du vælger et adgangskodefelt i browservinduet.

Slå automatisk visning af skærmtastaturet fra/til

Du kan manuelt åbne skærmtastaturet i browseren.

Åbn skærmtastaturet manuelt

Du kan bruge skærmtastaturet på følgende måde:

Vigtigt: Skærmtastaturet kan ikke beskytte dine personlige data, hvis det websted, du sender data til, er blevet hacket.

Se også

Beskyttelse af dine adgangskoder og følsomme oplysninger